Citronkage

Ingredienser
150 g blødt smør
150 g rørsukker
150 g mel
3 æg
skal af 2 usprøjtede citroner
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 dl mælk

Smør og sukker røres sammen og æggene tilsættes et af gangen og husk at rører godt mellem hvert æg. Hæld citronskal i rør rundt i dejen. Tilsæt mel og bagepulver og rør forsigt rundt i dejen og tilsæt til sidst mælken.
Bages ved 180 grader i ca. 30 min.

Citronsirup

saft af 2 citroner
25 g rørsukker

Varmes i en gryde indtil det er tyktflydende, ca. 5 - 10 min. det skal hældes over kagen når den kommer ud af ovnen - prik en masse huller og smør siruppen over med en pensel.

Glasur

Flourmelis
saft af en citron
vand

Lav en glasur og kom den over kagen, når den er kølet helt af, pynt evt. med hakkede pistacienødder

Rigtig god fornøjelse 🙂