Frostkage, småkager, Halloween og Mirror glaze…

Sidste uge fik jeg lavet kage til mine forældre som skulle passe vores børn, da vi skulle på weekend tur  😉  Valget faldt på en lagkage med Mirrorglaze, så fik jeg også genopfrisket arbejdet med glaze og fik blandet en masse farver og glimmer. Kagen bestod af chokoladebund, bærsylt, bærmousse, chokoladekage, chokoladecreme og bærmousse, derefter kom den i fryseren 1 døgns tid og overtrukket med glaze.

Bærmoussen bestod af friske hindbær, brombær, blåbær og jordbær.

Glazen bestod af 4 farver (lilla, lyserød, pink, og hvid (tilsat glimmer)

Pynt af hvid chokolade som er blended og tilsat glimmer i sølv og lyserød, samt skovsyre, tørret hindbær og sukker perler.

Jeg fik også bagt småkager, da børnene havde konstateret gentagne gange at der ikke var flere i glasskålen 🙂 

Jeg fik bagt 3 forskellige slags: Vaniljekranse, brunkager og spiraler (vanilje og chokolade)

Ud over det havde jeg endnu en Halloween kage på bestilling til onsdag morgen. Den skulle bestå af chokolade kage, med chokoladecreme og opsmurt med smørcreme. Den blev pyntet med med orange og sort fondant og lilla smørcreme.

Og sidst men ikke mindst fik jeg lavet en kage til mit arbejde ( jeg skulle prøve en ny kageopskrift) den bestod af sandkage med chokolade stykker, pyntet med chokoladecreme, sukkerpallietter, guldstøv  og hindbær.

I denne uge har jeg en dåbskage på bestilling, det glæder jeg mig rigtig meget til og i skal nok få lidt billeder af den færdige kage og opskrifter

Knus fra Karina

Cakes|Bread

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *