I weekenden blev det til…..

På bestilling fik jeg lavet medaljer, helt ordinære med fløde og creme 🙂 mørdejs bunden lavede jeg med mandelmel, men det var vist det vildeste 🙂

Udover det fik jeg eksperimenteret med lagkage med "faste bunde" dvs kagebunde. Min tanke var at lagkagen skulle bestå af en browniebund chokolade mousse, 1 citronbund og hvid chokolade mousse og en citronbund mere. Men nogen gange går det sjældent som man regnede med.... Min chokolade mousse skilte, og da jeg havde mere end rigeligt med hvis chokolade mousse, droppede jeg den mørke chokolade mousse og lage kagen sammen med kun den hvide...

Note til mig selv: hvis man skal bruge brownie bund til lagkage, så skal den laves som en "stor kage" og så stikkes ud (siderne bliver for hårde til lagkagen) og når man laver en lagkage med almindelige kage - så skal man bruge mousser med husblas ellers er bundene for tunge til moussen. MEN kagen smagte godt og det var jo det vigtige 🙂

Jeg pyntede kagen med smørcreme i 3 forskellige smagsvarianter:

Kakao smørcreme
Nutella smørcreme
vanilie/citron smørcreme
Hindbær
Guldstøv fra Odense Marcipan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *