Jordbærtærte med Mazarinbund

Marzarinbund
200 g marcipan
200 g sukker
200 g smør
3 æg
50 g mel

Pisk smør og sukker , riv marcipanen til den. Pisk æggene i et af gangen og pisk indtil massen er samlet og vend til sidst melet i dejen.

Kom dejen i en smurt tærteform bag den i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.

kagecreme
1 bk jordbær
1 pk chokolade (mørk til smelt)

Når tærten er afkølet kommes smeltet chokolade på kagen og chokoladen skal stivne (i kan komme den i køleskabet) pisk 1/2 pose kagecreme sammen og ca. 1,5 dl fløde piskes til flødeskum, bland kagecreme og flødeskum sammen og kom på kagen. Sprøjt kagecremen på kagen som i synes bedst, jeg har brugt en rund tylle sat 2 rækker med med rund tylle yderst og resten af kagen har jeg dækket med kagecremen. ovenpå har jeg pyntet med Jordbær og chokolade og hakket pistacienødder.

Jordbærtærte