Mirrorglaze og kanelsnurrer

Mirrorglaze

I fredags var jeg på kursus i mirror glaze, du ved, hvor man overtrækker er en moussekage med en form for glasur/gele, det er meget oppe i tiden og man kan lave nogle fantastisk flotte kager, og sådan et kursus måtte jeg bare på. 

Generelt var det et godt kursus, MEEN 900 kr. for noget som jeg faktisk godt kunne læse mig frem til på nettet, er alligevel mange penge....

Når det er sagt, så syntes jeg det var super hyggeligt at tilbringe dagen med andre som også synes at det at bage, bare er hyggeligt. Tiden gik super stærkt og jeg nød bare at være mig selv og ikke tage hensyn til nogen. Hvad lærte jeg så på kurset.... - tjaaa, jeg fik en god opskrift med hjem og jeg fik lavet en rigtig fin kage.  Men hold nu op den smagte bare godt - så det er da ikke sidste gang jeg bruger den opskrift.

Søndag meldte min mor og bonusfar sin ankomst, så jeg fik bagt en gang boller og kanel / nutella snurre - Nutella i snurre er bare ikke lige mig, syntes at de blev lidt kedelige, men hver sin smag.

Denne uge har jeg en halloweenkage på bestilling, så den går jeg igang med tirsdag og på fredag skal jeg lave en "prøvekage" så vi kan teste smagene, til en barnedåbskage som jeg også har på bestilling, så det bliver bare så hyggeligt

Knus fra mig

Cakes|Bread

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *