Siden sidst…. :-)

Der er sket en masse siden jeg sidst har lavet et blog indlæg - tiden er løbet fra mig i en blanding af fantastiske mennesker som har bestilt kager hos mig, min familie og mit arbejde, men nu er det endelig tid en en status fra mig 🙂 

Siden mit sidste opslag har jeg været på kursus i chokolade temperering, det var et godt og lærerigt kursus hvor vi lærte om chokoladen forunderlige verden :-). Jeg har lavet jule småkager på bestilling og fået bestilling på barnedåbskager, kransekager til nytår og fik lov til at lave en enkelt bryllupskage. Jeg føler mig heldig og priviligeret at der er mennesker som gerne vil have mig til at lave deres kage til den store dag - TUSINDE TAK til jer !

Jeg har også brugt tiden på at prøve forskellige teknikker af i mousser, fondant og lagkage bunde, hvilket har gjort at jeg føler mig mere sikker i mine valg af råvarer. 

I dette forår er bestillingerne på kager begyndt at komme og der er allerede weekender som er booket op, det er hver for sig rigtig mange spændende og hyggelige opgaver, som er med til at udvikle mine teknikker og mine færdigheder. I løbet af foråret skal der også være plads til at jeg skal på flere kurser, jeg glæder mig så meget. Bl.a. skal jeg på kursus i fondant blomster - det har jeg store forventninger til.

Jeg har lagt lidt billeder op i det her blogindlæg så i kan se lidt af det som jeg har lavet . 

I er meget velkomne til at kontakte mig via min facebook side cakes and bread hvis i har nogle spørgsmål eller kunne have lyst til at bestille en kage til et kommende arrangement.

Mange knus fra mig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *