Temaer, Tanker og Tid….

Jeg har gået og tænkt lidt over hvordan jeg skal strukturere min bagning.... og så kom jeg på den geniale ide at inddele det lidt i temaer eller områder.

Syntes selv det var super smart - indtil jeg fik skrevet alt ned på et stykke papir - er i klar over hvor mange områder / temaer der er indenfor bagningen. 

Jeg ved da at jeg ikke løber tør for ideer foreløbigt 🙂 samtidig skal jeg fordele min tid mellem mine skønne børn, som elsker at hjælpe til i køkkenet, min mand, min familie og mit arbejde - en balancegang som nogen gange kan være super svær. 

Jeg er gået igang med denne her hjemmeside, som til min store overraskelse tager enormt meget af min tid og samtidig så har jeg også lige kreeret en facebook side, som om jeg ikke har nok at lave - griner!!!

Men tilbage til mit tema - jeg har besluttet at tage min oldemors gamle opskriftsbog og prøve nogle af  hende opskrifter af og evt forny dem lidt, og så lave det i temaer, så første tema bliver efterår.

Håber i synes det er ligeså spændende som jeg og i vil følge lidt med 

Knus og tanker fra mig 

2 tanker om “Temaer, Tanker og Tid….”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *